Рейтинг:  0 / 5

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

Yak prigotuvati smachnі s pike cutletsЯк приготувати смачні котлети з щуки?

Рибні котлети, зазвичай, не так поширені, як м’ясні, проте це не зменшує їх смакових і корисних якостей. Адже риба дуже корисна для організму, і у тих людей, які стежать за своїм здоров’ям, страви з риби завжди присутні на столі.

Інгредієнти:

  • 500 г філе щуки
  • 100 грам свіжого білого хліба
  • 0.5 склянки молока
  • 3 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • Сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Якщо у вас ціла рибка, відокремлюємо м’ясо від кісток – готуємо філе. Потім пропускаємо філе через м’ясорубку. Хліб замочуємо в молоці і змішуємо з фаршем, далі в підготовлену суміш додаємо сіль і перець. Щоб фарш вийшов м’яким і ніжним, пропускаємо через м’ясорубку ще раз. Вершкове масло необхідно розтопити і додати в уже готову рибну масу – фарш готовий.
 
Котлети можна смажити на олії, але краще використовувати оливкову – і смачніше і корисніше. Формуємо котлетки і укладаємо на добре розігріту сковороду. Обсмажуємо до золотистої скоринки з двох сторін. За бажанням можна протушкувати вже готові котлетки в духовці кілька хвилин. Тоді вони будуть більш ніжними і соковитими. Смачного!